PC

Dizajn nivoa u Wolfenstein: Youngblood će biti otvorenog tipa, po ugledu na Dishonored

Iako se grafički dosta promenio u prethodnim decenijama, Wolfenstein serijal je uglavnom zadržao isti napredovanja kroz priču, ali će najnoviji deo to promeniti.

Izvršni producent, Džerk Gustafson, je otkrio da će Wolfenstein: Youngblood biti prva igra u serijalu koja će doneti otvoreni gejmplej, koji će biti jako sličan onim sa kojim su se igrači susreli u igrama Dishonored.

Pošto se radi o spin-offu, gde ćemo igrati kao ćerke B.J. Blazkovica, protagoniste prethodnih igara, logično je bilo da će kampanja biti u nekoj laganijoj varijanti, ali i kraćeg trajanja.

Producent otkriva da implementacija ovog otvorenijeg gejmpleja po uzoru na Dishonored igre zapravo daje igračima šansu da provedu znatno više vremena u igri.

To je zahvaljujući bogatijem gejmpleju koji donosi mnoštvo sporednih misija i izazova kojima se igrači mogu baviti između rešavanja glavne kampanje, a igrači će tu imati i znatno više opcija u pristupu rešavanja misija.

Kooperativna komponenta u kombinaciji sa otvorenim svetom takođe pruža igračima dosta više zabave i vremena tokom kojeg se mogu zabavljati i testirati neke nove taktike.

Ovaj kooperativni naslov dolazi 26. jula za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top