PC

Duos mod igranja uklonjen iz Battlefield V Firestorm zbog slabog interesovanja igrača

Firestorm mod igranja koji je u Battlefield V doneo Battle Royale se prvobitno pojavio sa solo i squad varijacijama, a DICE je kasnije dodao i duos mod igranja kako bi video reakciju igrača.

Igračima se inicijalno dopao duos mod, pa su ga developeri ostavili za stalno u igri, a sada su objavili kako ga sklanjaju iz ponude jer je interesovanje igrača slabo.

DICE navodi da je primetio kako se duos mod jako slabo igra i da veći broj igrača zapravo igra u squadovima, pa su na osnovu toga doneli odluku da ga uklone.

Solo i squad ostaju i dalje dostupni igračima, a ostaje da se vidi kako će razvojni tim dalje obogatiti Firestorm i privući veći broj igrača.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top