PC

Fable 4 će biti najavljen na E3 2019?

Fable serijal aRPG igara koji je iznikao iz studija Lionhead nas je odveo na neverovatne avanture u fiktivnom Albionu, koje se kroz igre u serijalu menjale i postajale sve bolje.

Ovo je bio jedan od najboljih serijala za Xbox uređaje sa poprilično veliko bazom fanova, koji još uvek čekaju da se konačno pojavi i četvrti deo, iako je studio Lionhead ugašen 2016. godine.

Prethodne godine se pojavio jedan veoma zanimljiv leak koji je otkrio da Microsoft i kreatori Forza serijala, Playground Games, iza zatvorenih vrata rade na Fable 4. Te glasine nisu potvrđene, iako su iz studija stalno govorili da rade na nekom velikom naslovu.

Sada se ponovo pojavilo nešto što je vratilo nadu fanova i što upućuje na to da će Fable 4 možda biti najavljen na predstojećem E3 sajmu.

U pitanju je listing igre koji se pojavio na Majkrosoftovoj striming platformi Mixer. Nije poznato o čemu je tačno reč, ali je moguće da je neko malo požurio i dodao Fable 4 na listu igara pre vremena, ali dok ne dođe zvanična potvrda ovo moramo uzeti sa rezervom.

Microsoft je već najavio da nas očekuje spektakularna E3 konferencija, gde će biti reči o narednoj generaciji Xbox konzole, kao i o mnogim novim igrama, među kojima se potencijalno nalazi i Fable 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top