PC

Frostpunk bi mogao da postane RPG igra?

Jedna od igara u kojoj smo posebno uživali proleća prošle godine jeste fenomenalni post-apokaliptični city-builder Frostpunk.

Igra nas je oduševila na gotovo svim poljima, ali ono što nas je najviše kupilo jeste atmosfera i sam svet igre. Taj svet je proteklih godinu dana sve više građen i produbljivan kroz razni novi sadržaj,pa nas zato i ne čudi informacija da iz 11 bit studija sada žele da Frostpunk prenesu u neki narativno bogatiji žanr, gde bi mogli da ispričaju još više priča.

Upravo to je rekao i Patrik Gržeščuk u razovoru za Gamebiz, da studio trenutno istražuje opcije sa drugim žanrovima i da su posebno zainteresovani da naprave RPG igru u ovom svetu, i moramo se složiti da je to sjajna ideja.

Igra je zabeležila sjajnu prodaju tokom ovih godinu dana, tako da je i jedan od trenutno prvih ciljeva studija preneti igru na konzole, kako bi došla i do šire publike, a zatim potencijalno razmišljanje o nastavcima, ma kog žanra.

Svakako se radujemo da vidimo šta nam novo stiže iz sveta ove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top