PC

Igra Obduction je besplatna na GOG-u!

Studio Cyan Worlds je gejmerskom svetu najpoznatiji po čuvenom serijalu avantura Myst, koji je obeležio gejming svet 90-ih i ranih godina ovog veka.

Pored Mysta, tu je i Riven, kao i Uru serijal, ali i njihov poslednji projekat Obduction.

Igra je izašla leta 2016. godine, a sada nam je GOG deli besplatno naredna dva dana kao deo letnje rasprodaje!

Kao i uvek, dovoljlno je samo da imate GOG nalog, zatim odete na stranicu igre (LINK) i tamo dodate igru u vašu GOG biblioteku, gde ona zatim ostaje zauvek, i to je to, ostaje vam još samo da uživate u ovoj misterioznoj igri.

Naravno, usput bacite pogled i na GOG letnju rasprodaju, možda vidite neke odlične popuste na igre koje ste želeli da kupite, pa je sada idealna prilika i da ih pazarite!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top