PlayStation 4

Igrači na konzolama ne mogu da pređu prvi raid u The Division 2

Krajem prošle nedelje je The Division 2 postao bogatiji za prvi raid koji je doneo mod igranja za do 8 igrača u serijal.

Raid se ispostavio kao odličan i izazovan dodatak i igrači su uspeli da ga pređu za svega 5 sati od dolaska u igru, ali samo na PC-u.

Igrači na konzolama nisu te sreće, jer još uvek niko nije uspeo da kompletira raid. Izgleda kao da je raid zapravo pretežak za igrače na konzolama koji zahtevaju od developera da olakšaju raid, ili da ga oni sami pređu na nekoj od konzola kako bi dokazali da je to moguće.

Verovatno nije u pitanju to da igrači na konzolama nisu sposobni da pređu raid, već se radi oograničenjima koje one imaju u odnosu na PC, a tu pre svega mislimo na kontroler.

Da li ste vi prešli raid u The Division 2?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top