PC

Insurgency Sandstorm sa 1.2 apdejtom dobio novu mapu, modove igranja i niz poboljšanja

Nastavak odlične pucačine sa fokusom na realizam, Insurgency Sandstorm, je dosta dobro prihvaćen od obožavatelja ovakvog tipa igara, koje studio New World Interactive ne prestaje da obasipa novim sadržajem.

U ovaj naslov je nedavno dodat 1.2 apdejt koji obiluje novim sadržajem i ispravkama.

Od novina imamo mapu Ouskirts koja je igriva u svim modovima, i ona je vizuelno u skladu sa ostalim mapama i nosi dosta građevina koje će omogućiti dosta taktiziranja između igrača.

Kao novinu imamo i co-op mod igranja – Hardcore Checkpoint – na kojem je kretanje igrača usporeno u odnosi na ostale modove igranja, neprijatelji su dosta jači, i komunikacija sa saborcima je otežana.

Apdejt je doneo i niz vizuelnih poboljšanja i bolju optimizaciju, što je učinjeno zahvaljujući prelasku na noviju verziju Unreal 4 endžina. Tu je i znatno bolje gejmplej iskustvo i lakša pretraga servera za igranje.

Sandstorm je odlična pucačina ako više volite realistično napucavanje, a više o igri možete saznati u našim video utiscima.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top