PC

Kingdoms of the Dump nam vraća nostalgičnu magiju Super Nintendo detinjstva

Ako spadate u generacije koje su u drugoj polovini devedesetih provodile nedelje i mesece uz fantastične RPG naslove sa Super Nintenda, ovo je vest za vas.

Studio veoma originalnog imena, Sanitation Department, najavio je da će Kickstarter kampanja za njihovg retro RPG Kingdoms of the Dump početi ovog leta, odnosno 15. jula.

Igra nas je kupila na prvi pogled u svim aspektima koje smo videli. Fantastična nostalgična muzika, maštovit i kreativan dizajn karaktera i detaljna retro grafika.

Kao što verovatno i zaključujete po imenu studija i igre, priča se vrti oko otpada i karaktera dizajniranih oko te teme. Glavni karakter je “trashcan knight” ili ti “Vitez od Kante za Đurbe”, koji putuje kroz “Pet i po kraljevstva deponije”

Vodićemo ukupno pet karaktera kroz brojne avanture, tamnice i zagonetke, i naravno čekaju nas brojne borbe sa raznolikim neprijateljima.

To je ono što za sada znamo, tako da nam ostaje da sačekamo početak kampanje, kada će verovatno biti prikazano i više detalja samog gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top