PC

Marvel’s Avengers igra poseduje singlplejer i co-op za do 4 igrača

Ubrzo nakon zvanične objave da će nova Avengers igra biti predstavljena na E3 sajmu, pojavilo se još informacija po pitanju ponude sadržaja.

Sada je listing na sajtu E3 događaja otkrio da nas očekuje sinematično pripovedanje sa singlplejer komponentom, kao i da je prisutan co-op za do 4 igrača.

Otkriveno je još i da će igrači moći da kastomizuju heroje prema svom stilu igranja, što upućuje na to da nas očekuju RPG elementi. Tu se spominje i svet pod stalnom pretnjom, pa je tako moguće da će heroji obilaziti razne lokacije u borbi protiv zla.

Trenutno nije poznato u kom stilu će se odvijati gejmplej, da li će biti ustaljena treća perspektiva ili nas očekuje novina i igranje iz prvog lica.

Sve to, i još dosta više, saznajemo 10. juna kada je zakazana E3 konferencija kompanije Square Enix.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top