PC

Najavljen F1 2019, tu je i trejler

Studio Codemasters nam donosi najnoviju trkačinu koja nije smeštena u Dirt serijal, već je reč o F1 2019, koje će po svemu sudeći biti najbolje do sada.

Izdanje Formule 1 za ovu godinu sa sobom donosi znatno bolje vizuelne detalje, nove modele automobila, kao i one klasične iz prošlog veka. Igra će doneti i zvanične timove, vozače i čak 21 stazu na kojoj će biti moguće trkati se.

Na osnovu trejlera igra izgleda prilično dobro sa velikom dozom detalja, a može se videti da i vozači imaju određene reakcije tokom samih trka.

F1 2019 će izaći 28. juna za PC, Playstation 4 i Xbox One igrače, tako da nećemo morati dugo da čekamo.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top