Filmovi-Serije

Netflix nam donosi igranu seriju o Zeldi

Manija sa serijama baziranim na video igrama se nastavlja, i ovoga puta u centru pažnje je Nintendova “druga” najpoznatija maskota, odmah iza Marija.

Tako je, govorimo o Linku i njegovoj princezi Zeldi, čija je serija trenutno u raznoj fazi predprodukcije.

Ono što je i zanimljlivo ali i pomalo čudno, jeste to što će serija biti igrana, odnosno neće biti animirana, već sa pravim glumcima i lokacijama, tako da sve to može ispasti veoma čudnjikavo ako znamo da vizuelni stil Zelda igara baš i  ne teži realizmu.

Kako prenosi portal Movieweb, navodno Netflix i Nintendo sarađuju veoma blisko na ovome u pripremi stvari za seriju.

Za razliku od nekih drugih izdavača, Nintendo je baš, baš pažljiv, kada je u pitanju ekranizacija njihovih igara, pa je tako za ovih 32 godine, Zelda imala samo jedan izlet van igara, i to davne 1989. godine, kada je emitovana jedna sezona animirane serije The Legend of Zelda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top