PC

Novi Need For Speed nam stiže ove godine

Trkačkih igara ima od kad je sveta i veka, raznih tipova, imena i kvaliteta, ali da se ne lažemo, kada pomislimo na trkačine, prosto nam je u 90% slučajeva prva asocijacija Need For Speed serijal.

Za razliku od legendarnih NFS igara iz prošle decenije, u ovoj je NFS uglavnom zakazao što se tiče kvaliteta, što se odrazilo i u broju igara, koje su sve češće preskakale godine, i poslednja igra Need for Speed Payback iz 2017. godine je bila poprilično razočarenje za publiku, pa je napravljena skoro trogodišnja pauza.

Ipak, EA nam javalja da se NFS vraća! Ove godine Need For Speed slavi 25 godina postojanja i zbog toga kažu da im je veoma važno da se vrate “korenima” i da sagledaju šta NFS predstavlja za njih, ali i pre svega šta NFS predstavlja fanovima.

I zato kažu da i pored toga što sa lepim uspomenama gledaju u prošlost, žele da isto tako ambiciozno gledaju u budućnost i donesu nove igre u serijalu na koje će da budu ponosi i koje će igrači da vole.

Osim informacije da novi NFS stiže kasnije ove godine, drugih za sada nemamo, tako da nam ostaje da sačekamo neku zvanučnu najavu u vidu trejlera, samo se nadamo da ćemo dobiti kvalitetnu igru, bez previše mikrotransakcija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top