PC

Novi WoW sinematik najavljuje povratak Thralla!

Koliko god da su mišljena oprečna i problemi ovakvi ili onakvi kada je u pitanju World of WarCraft i njegova aktuelna ekspanzija Battle for Azeroth, jedna stvar je sasvim sigurno sjajna, a to je veliki broj sinematika koje smo dobili u ovoj ekspanziji, kao nikada do sada.

Večeras nam je stigao još jedan, koji nosi naziv “Safe Haven”. U njemu vidimo Saurfanga kako odlazi u prelepu dolinu, kako bi pronašao Thralla i rekao mu šta se dešava sa Hordom, te ga zamolio da se vrati i pomogne.

Dalje detalje vam nećemo otkrivati, nego ih pogledajte sami, ali samo ćemo da konstatujemo da sinematik jednostavno izgleda prelepo, i mada je priča sinematika pomalo kliše tema ala “penzionisani tajni agent u šumi i “jedan poslednji posao””, upak je svakako dirljivo videti ponovo Thralla.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top