PC

Originalni Minecraft sada možete igrati i iz pretraživača i to potpuno besplatno

U znak proslave decenije postojanja kultne igre Minecraft, Mojang je rešio da svima pruži priliku da se prisete skromnih početaka.

Tako je sada moguće potpuno besplatno zaigrati Minecraft Classic, i to iz pretraživača, i videti kakav je to naslov bio kada se pojavio, sa gomilom bagova, svega 32 bloka i elementima koji su većini igrača u sećanju.

Minecraft Classic možete zaigrati putem ovog linka, a Mojang i Majkrosoft za 17. maj, kada će biti obeleženo tačno 10 godina postojanja, spremaju brojne objave, među kojima je i nova Minecraft igra u Pokemon GO stilu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top