PC

Pathfinder: Kingmaker dobija DLC “Beneath the Stolen Lands”

Kreatori RPG naslova Pathfinder: Kingmaker, iz studija Owlcat Games, najavili su sinoć skorašnji dolazak DLC ekspanzije koja nosi naziv Beneath the Stolen Lands.

Zajedno sa ovom ekspanzijom, koja donosi rogue-like dungeon iskustvo na novoj lokaciji Tenebrous Depths, stiže i “Enhanced” edicija igre, koja bi trebalo da popravi brojne bagove i druge probleme sa kojim je ova igra stigla kada se pojavila. Ona će biti besplatna za sve postojeće vlasnike, i između svih poboljšanja i popravki, donosi i novu klasu – Slayer.

Generalni utisak fanova je da je Pathfinder odličan RPG sa ogromnim šmekom klasičnih RPG igara, da je borba odlična, karakteri zabavni i humor na mestu, ali da su nažalost brojni problemi često bili velika prepreka u punom uživanju u ovom naslovu.

Tako da se nadamo da će EE izdanje igre da reši ako ne sve, onda makar dobar deo problema. Detaljno o “Enhanced” ediciji i ekspanziji, možete pročitati u zvaničnoj objavi, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top