PC

Prikazano još kratkog gejmpleja iz nadolazeće igre Witchfire

Autori Painkiller i Bulletstorm, studio The Astronauts, već nekoliko godina intenzivno rade na novoj horor igri sa odličnim vizuelnim stilom i mehanikom igranja.

O ovoj igri je objavljeno jako malo detalja, a sada smo dobili još jedan kratak isečak gejmpleja, kao što smo imali prilike da vidimo početkom aprila.

Ovaj kratki gejmplej demo je prikazan na Pixel Heaven konferenciji i tamo je bilo prilike da se vidi kako funkcioniše napucavanje sa čudovištima, upotreba raznih magija i čini.

Iako se radi o gejmpleju koji je snimljen kamerom, ponovo moramo napomenuti da Witchfire odlično izgleda, a i demoni su prilično dobro odrađeni.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top