PC

Prvi DLC za Metro Exodus stiže ovog leta

Metro Exodus se pokazao kao super igra u već popularnom serijalu koja je sa sobom donela gejmplej na otvorenom i više nego dobru priču, koja će ovog leta biti proširena.

Izdavač Deep Silver je najavio da će prvi DLC, The Two Colonels, izaći negde tokom letnjih meseci i da će sa sobom doneti priču o dva pukovnika koji idu istim putem samo u različitim vremenskim periodima.

Na taj način ćemo imati prilike da igramo sa dva nova karaktera, pukovnikom Klebnikovim i pukovnikom Milerom, koji će prolaziti kroz uske tunele u kojima sve vrvi od mutanata, pa se tako vraća i linearni gejmplej iz prethodnih igara.

Druga ekspanzija nosi naziv Sam’s Story i pred igrače stavlja priču iz perspektive američkog marinca koji je ostao zarobljen u Moskvi i na svaki način pokušava da se vrati kući u SAD. Ovaj DLC će doći tek početkom naredne godine.

Ekspanzije će sa sobom doneti još novog sadržaja za igrače kada se pojave i biće dostupne za kupovinu zasebno ili kroz expansion pass koji košta 25 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top