Vesti

Stories Untold je besplatan na Epic Store u naredne dve nedelje

Ove nedelje imamo gomilu besplatnih igara u ponudi, Guacamelee na Humble Bundle, Ubisoft deli Steep, a sada je i Stories Untold besplatan na Epic Games platformi.

Ova horor avantura sa temom tekstualnih igara iz 80-ih godina prošlog veka je besplatna u naredne dve nedelje na Epic Games platformi, a ne škodi da je odmah ugrabite i zaigrate.

Kada prođu te dve nedelje igrači će dobiti sledeću besplatnu igru, to je fantastični RiME, a u međuvremenu možete baciti pogled na Epic Games mega rasprodaju gde dobijate 10 dolara popusta na kupovinu bilo koje igre od preko 15 dolara. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top