PC

Strategija Conan Unconquered će imati i co-op

Za nas fanove klasičnih strategija poslednjih godina sunce baš i ne greje.

Upravo zbog toga razvoj svake nove igre u ovom žanru se prati sa posebnom pažnjom, a jedna među njima koja je najavljena prošle godine jeste Conan Unconquered.

Ovde nije u pitanju klasični RTS, već više mešavina Tower Defense i RTS igara. Naime, igrači će morati da brane svoju bazu od najezda besnih hordi, izgradnjom naravno vojske, ali i brojnih defanzivnih struktura i mehanizama. Iako je igra strategija u realnom vremenu, postojaće i opcije da pauzirate stvari na kratko kako biste se pozabavili radnom na unapređenjima i drugim stvarima koje zahtevaju vašu pažnju umesto upravljanja vojskom. Ovde se malo gubi taj momenat multitaskinga koji RTS igrači vole, i videćemo kako je to izvedeno u praksi, ali nas u suštini dosta podseća na They Are Billions.

Postojaće i herojske jedinice, poput samog Konana, a kranji deo lanca “drva napredka” su ogromne Avatar jedinice, kao što je ova koju možete videti u sinematiku ispod.

Pre par dana su developeri predstavili i co-op moji kao i multiplejer izazove. U osnovi, ovo će biti veoma slično kao i singleplejr, s tim što će dva igrača deliti istu bazu, iste zgrade i iste resurse, dok će odvojeno plaćati svoje generatore resursa i jedinice.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top