PC

THQ Nordic trenutno ima preko 80 igara u razvoju

THQ Nordic je kompanija o kojoj u poslednje vreme slušamo pre svega o tome kako je kupila neki novi studio ili da je pod svoje okrilje dovela neku novu franšizu.

Sa svakom kupovinom je polako rastao broj naslova koje THQ Nordic ima u razvoju, pa je tako sada brojka dostigla čak 80 naslova, od kojih je trenutno veliki broj nenajavljen.

To su naslovi iz različitih franšiza, kako postojećih tako i novih, na kojima radi više studija(oko 16). Od nekih igara na kojima se verovatno radi su Dead Island 2, novi Kingdoms of Amalur, novi Expedition, Carmageddon, kao i mnogi drugi, a bitno je napomenuti da se radi i na remasterima mnogih starih igara.

THQ Nordic je nedavno postigao i dogovor sa studijom koji stoji iza Metro serijala, 4A Games, za rad na novom AAA naslovu, ali o tome trenutno nema detalja.

80 igara je stvarno zapanjujuća brojka, ali nadamo se da to nije tek onako kako bi se obradovala javnost, već se stvarno radi o tako velikom broju igara koje će sa sobom doneti određeni kvalitet, a da pritom ne ugroze finansijsku stabilnost kompanije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top