PC

Ubisoft će do marta naredne godine izdati 3 nenajavljena AAA naslova

Kompanija Ubisoft održava praksu da svake godine donese po nekoliko AAA igara igračkom auditorijumu i tako će biti i ove.

U najnovijem finansijskom izveštaju je otkriveno da ćemo do marta naredne godine dobiti čak 3 AAA naslova koje Ubisoft još uvek nije najavio.

Objava će verovatno doći na E3 sajmu koji se održava kroz svega par nedelja, a što se tiče samih očekivanja od tih igara, fanovi se nadaju da će to biti novi Spliner Cell, Watch Dogs 3, a moguće je da će Ubi vratiti i Raymena u život sa nekom novom igrom ili remasterom starijih. Poznato je da ove godine nećemo imati Assassin’s Creed igru, pošto je kompanija rešila da napravi pauzu sa serijalom.

Osim tih igara, Ubisoft će nastaviti sa aktivnom podrškom onih koje su već izašle, a u ove tri se ne ubraja ni Ghost Recon Breakpoint, pošto je on već najavljen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top