PC

Umetnik nacrtao popularne sajtove kao karaktere iz video-igara

Kada pomislite na neke od najvećih i najpopularnijih sajtova na svetu, verovatno za svaki od njih nesvesno vezujete neke karakteristike koje se odnose na ono što oni predstavljaju, kako generalno, ali tako i ono što su “postali”.

Redditor pod imenom brahim8500, je rešio da svoje viđenje ovih sajtova izrazi na kreativan način – tako što ih je nacrtao kao karaktere ili bossove iz video-igara.

I zaista, za svakog možemo “na keca” da prepoznamo koji sajt predstavljaju, čak i bez logoa koji se nalaze pored, jer su detalji i “poruke” na mestu.

Galeriju slika možete videti ispod, pa nam recite, koji vam se lik najviše sviđa?

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top