Nintendo Switch

Ako imate velike šake novi kontroler za Nintendo Switch je savršen za vas

Publika je savršeno prihvatila Nintendo Switch kada se pojavio početkom 2017. godine, pogotovu zbog toga što je konzolu bilo lako nositi bilo gde sa sobom i uživati u igrama na različitim mestima.

Zamerka određene grupe igrača je bila usmerena ka malim joy-con kontrolerima, jer oni sa velikim šakama baš i nisu mogli da ispravno uživaju u sadržaju koji pruža ova prenosiva konzola.

Nintendo je nedavno predstavio pravo rešenje za nas sa velikim šakama u vidu Grip Controlera koji stvarno dodaje prostor i razmak između kontrola koji je potreban, a ujedno Switch čini znatno širim.

Veličina novih joy-con kontrolera je svakako pozitivna stvar koju nosi jer tako sada na raspolaganju imamo i velike analogne konrolere, direkcione kontrole u obliku “krstića” i turbo dugmad. 

Ovaj kontroler ima i par mana, u vidu toga da se može koristiti samo u portable modu, a ne i dok je konzola u stanici. Nedostaje gyro senzor, NFC i nema infra red kamere koja prati pokrete.

Zbog takve kombinacije prednosti i mana, ovaj kontroler će biti odličan izbor za pucačine i akcione igre kada se pojavi sa cenom od 45 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top