PC

Blasphemous je uvrnuti i groteskni akcioni platformer

Izdavačka kuća Team17 je ovih dana obećala najavu nekoliko novih igara, i moramo reći da su sa prvom igrom isporučili nešto što nam na prvu loptu ostavlja utisak vrhunskog kvaliteta.

U pitanju je igra Blasphemous, na kojoj radi studio The Game Kitchen.

Blasphemous je akcioni platformer sa hack and slash borbom, koji karakteriše mračni i jezivi svet prepun grotesknih kreatura. Ovo nije prvi put da se susrećemo sa ovom igrom, o kojoj smo pisali još pre par godina, kada je sakupljala sredstva na Kickstarteru.

Već na prvu loptu nas vizuelni stil, urađen u retro piksel stilu, oduševljava dizajnom karaktera, kako glavnog protagoniste Penitent One (Pokajnik), tako i raznih čudovišta i glavnih (Boss) sa kojima se suočavamo.

Animacije izgledaju fluidno i raznoliko, bora deluje glatko i dinamično, a svet veoma pažljivo izgrađen, sa snažnim vajbom igara kao što su Dark Souls i Diablo 1.

Pored trejlera, pojavio se u 17-minutni gejmplej snimak na IGN Youtube kanalu, koji takođe možete videti ispod, i koji još više podiže naše oduševljenje, jer je igra praćena i sa odličnom glasovnom glumom i zlokobnom muzikom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top