Nintendo Switch

CD Projekt: Ponosni smo na to što smo uspeli da donesemo The Witcher 3 na Switch

Jedno od većih iznenađenja koje smo videli na ovogodišnjem E3, desilo se na Nintendo Direct prezentaciji, gde je otkriveno da će Witcher 3 stići na Nintendo Switch, nešto o čemu se govorkalo, ali niko zapravo nije verovao da je ovo moguće da se desi, no ipak – desilo se.

Iz CD Projekt RED kažu da su veoma ponosni na ovo dostignuće, i to što će Switch vlasnicima omogućiti puno The Witcher 3 iskustvo u pokretu. Naravno, da bi se ovo postiglo, bilo je potrebno uraditi mnoge žrtve, pa će tako igra u pokretu raditi u 520p rezoluciji, dok će dokovana raditi 720p, što uopšte nije toliko loše. Smanjen je i kvalitet tekstura, kao i dubina pogleda i količina lišća, ali sve u svemu, kada se pogledaju stvari, igra uopšte ne izgleda loše. Pogotovo kada znamo da Switch radi na modifikovanom Tegra X1 i da je praktično nešto jači tablet. Naravno, svaka čast i za Saber Interactive, koji u suštini i radi port u saradnji sa CD Projekt RED.

Kako kažu, najveće izmene kod porta se tiču kontrola, koje su se morale prilagoditi Switch stilu igranja, kao i promene korisničkog interfejsa, koje je morao biti urađen iz korena i prilagođen Switchu.

Igra na Switch stiže kasnije ove godine, a ono što fanovi takođe poštuju, je to da što se tiče kertridža, The Witcher 3 stiže na onom od 32 gigabajta, tako da vam neće biti potrebno nikakvo dodatno skidanje sa interneta.

The Witcher 3 se do sada prodao u preko 20 miliona primeraka, i verujemo da će Switch verzija pomoći da ova brojka dalje raste.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top