PC

CD Projekt Red: Bilo je “Ili Kijanu ili niko”

Do sada već i jednoćelijski organizmi zarobljeni pod ledom Arktika znaju da je Kijanu Rivs nova zvezda dugoočekivanog RPG naslova Cyberpunk 2077.

Zaista sjajan marketinški potez CD Projekta, da sve ovo sakrije od očiju javnosti sve do trenutka otkrivanja na Xbox E3 prezentaciji, jer je sve to urađeno tako fenomenalno, da je hajp podignut do neslućenih epskih razmera.

Tokom razgovora sa novinarima na E3 prezentaciji, Majls Toust, stariji dizajner nivoa u CD Projekt RED, se dotakao naravno i priče oko Kijanu Rivsa.

On je rekao da je cela priča u suštini bila “Ili Kijanu ili niko”, odnosno da nisu ušli u proces sa potrebom da prosto moraju da imaju veliku holivudsku zvezdu u igri po svaku cenu, već da su organski znali da je uloga buntovne rok zvezde Džonija Srebrnorukog (Johnny Silverhand) kao stvorena da je igra Kijanu, i da su mu zato prišli prošle godine kako bi mu objasnili svet igre i karaktera, u nadi da će mu se svideti i da će prihvatiti ulogu.

Da se kojim slučajem desilo da nije pao dogovor sa Rivsom, prosto bi našli adekvatnog glasovnog glumca za tu ulogu, ne bi jurili drugu veliku holivodsku zvezdu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top