PC

Čitav Titanfall 2 pređen za svega sat i 20 minuta

Titanfall 2 je igra koju odlikuje odličan kvalitet sadržaja i gejmpleja, kao i nesrećna sudbina zbog koje je igra brzo pala u zaborav.

Sada je popularnost igre nešto bolja zahvaljujući pojavljivanju Apex Legends, pa smo tako imali prilike da na Summer Games Done Quick gledamo speedrun i u ovom naslovu.

Tamo smo imali i šta da vidimo, jer je speedruner po imenu Bryonato Titanfall 2 prešao za svega 1 sat i 20 minuta. On je to ostvario zahvaljujući neverovatnoj brzini i satima i satima vežbanja i pronalaženja prečica u igri.

Kako je čitav proces prelaženja izgledao možete pogledati na ovom linku, a mi nastavljamo da pratimo Summer Games Done Quick.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top