PC

Commandos 2 nam se vraćaju u HD verziji

Lepe vesti za ljubitelje taktičkih šunjalica samo se ređaju ovih dana sa E3 festivala.

Imali smo priliku da vidimo da Desperadosi 3 sasvim fino napreduju, a sada nam stižu i prvi kadrovi sa HD remastera čuvenih Komandosa 2.

Serijal Commandos, baš kao i Desperadosi, je obeležio kraj 20. i prvu deceniju 21. veka, ali je, nažalost, taj žanr u jednom trenutku izgubio na popularnosti, pa su tako igre iz ovih serijala zamrle.

Ali, tu je prošlog leta uletela Kalypso Media, izdavač koji je od Pyro Studios otkupio svu njihovu svojinu, u koju su spadali i serijali Commandos i Praetorians.

Upravo nam od ovih igara sada stižu prvi plodovi ove kupovine, odnosno HD remasteri Commandos 2 i Praetorians.

U videu ispod, možete videti osnivača Pyro studija (koji je sada u vlasništvu Kalypso medija), kako priča šta za njega znače ove dve igre i kako on doživljlava strategiju i taktiku u ovakvim igrama.

Ujedno, dok on priča o tome, možete videti poređenja stare i nove grafike ovih igara i kako napreduje remasterovanje istih.

Sve ovo predstavlja samo početak nove ere za ove franšize, jer su u budućnosti u planu i potpuno nove igre iz ovih serijala.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top