PC

Cyberpunk 2077 nije jedina igra sa Kijanu Rivsom na E3

Pošto je E3 2019 priveden kraju, otkriveno je da je trejler za Cyberpunk 2077 bio najgledaniji i da je izazvao najviše pozitivnih reakcija.

Gejming svet je već dugo čekao da se ova igra pojavi i od ranije je beležila veliku popularnost, a oduševljenje je dostiglo ogromne razmere kada se u trejleru pojavio i Kijanu Rivs.

Međutim, ovo nije jedina igra koja se našla na E3 sajmu i koja je imala ovog skromnog glumca. Naslov koji je takođe sada bio prikazan je igra po uzoru na John Wick serijal filmova, u kojem Kijanu igra glavnu ulogu.

John Wick Hex je dobio prikaz gejmpleja, pa tako igrači mogu videti šta ih sve očekuje u ovoj mešavini strategije i pucačine sa zanimljivim vizuelnim stilom.

Igra izgleda dosta zanimljivo, ali nažalost još uvek nismo dobili datum kada će se pojaviti na Epic Games prodavnici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top