Nintendo Switch

Darksiders Genesis je akcioni RPG u Diablo duhu

Druga od tri planirane najave novih igara od izdavača THQ Nordic nam je stigla danas.

U pitanju je nova Darksiders igra, o kojoj se šuškalo ovih dana, i koja nam je najavljena koji dan ranije nego što smo očekivali, pre samog E3.

Nije u pitanju igra u glavnom serijalu, već spinof naslov, koji perspektivu prebacuje u izometriju, odnosno ptičji pogled i već na prvi pogled podseća na klasike akcionih hack and slash RPG naslova kao što je Diablo serijal.

Igru razvija studio Airship Syndicate, poznat po igri Battle Chasers: Nightwar.

U igri pratimo potpuno novog jahača, zvanog Strife (razdor/nesloga), koji će se boriti rame uz rame sa dobro nam poznatim Ratom iz originalnog Darksidersa. Oni će morati da spasu svet od Lucifera, i za to će koristiti magije, puške i sve drugo što im je na raspolaganju.

Potvrđeno je da igra stiže na sve žive platforme, odnosno na Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC i Xbox One.

Datum izlaska je još napepoznat, ali više detalja ćemo znati na E3 konferenciji THQ Nordic.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top