PC

Destroy All Humans dobija rimejk!

Stigla nam je i treća igra u serijalu od tri THQ Nordic najava pre samog E3.

Pre dva dana nam je prikazan rimejk sjajnog SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, a juče smo imali prilike da po prvi put vidimo i novu igru u Darksiders serijalu, odnosno spinof naslov Darksiders Genesis.

Sada vidimo i treću igru, i kao što ste pročitali  naslovu, u pitanju je još jedan rimejk klasika – Destroy All Humans! iz 2005. dobija novo izdanje!

U pitanju je akciona avantura gde igramo kao Crypto, vanzemaljac na planeti zemlji koji ima za cilj da spasi svoju vrstu, a spas se nalazi, pogađate, u ljudskom rodu.

Igra je bila ekstremno zabavna u ono vreme i njen koncept je bio da parodira filmove sa tematikom invazije vanzemaljaca iz doba Hladnog rata.

Trejler je sjajan, Ramštajn se odlično uklopio tu, i ne sumnjamo da će rimejk da zadrži duh originala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top