PC

Diablo 4 prikazan u Blizzard Parizu, iza zatvorenih vrata

Jedno od najvećih razočarenja prošle godine bila je činjenica da nije najavljen Diablo 4, i da smo umesto toga videli nesrećni Diablo Immortal, mobilnu igru koja je postala jedan od najvećih mimova u istoriji Blizzarda.

Ipak, ove godine sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da će Blizzard predstaviti Diablo 4 na BlizzCon 2019.

Kako će sve to izgledati, ostaje nam da vidimo, ali se zna da izgleda Blizzard pokušava da se vrati mračnoj atmosferi koja je krasila prve dve Diablo igre, što je svakako za pohvalu.

Nedavno smo saznali da je Blizzard otkazao rad na StarCraft pucačini, kako bi vreme i resurse posvetili za Diablo 4 i Overwatch 2, tako da su sve oči kompanije sada uprte u ove naslove, jer Blizzardu poslednjih godinu-dve baš i ne sijaju zvezde, i gubici su drastični, kako finansijski, tako i u popularnosti kompanije.

Renomirani francuski list Le Mondo je nedavno pisao o Blizzard Pariz odeljenu, koje ovih dana prolazi kroz veliku fazu otpuštanja, jer će posao izgubiti preko 30% zaposlenih. Ono što je zanimljivo u tom članku jeste to što je pomenuto da je u Parizu iza zatvorenih vrata zaspolenima (koji se uglavnom bave marketingom i distribucijom), po prvi put prikazan projekat Dibalo 4, odnoso prvi put da ga je neko mimo samih developera u Ervajnu (sedište Blizzarda) video uživo. 

To znači da igra polako ulazi u fazu pripreme reklamiranja i PR kampanje, jer se parisko odeljenje Blizzarda uglavnom time bavi. No svakako, ni Diablo 4 ni Overwatch 2 neće izaći pre naredne godine, ako i tada.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top