PC

Dota 2 Auto Chess dobija Custom Pass koji igračima donosi raznu kozmetiku

Auto Chess je alternativni mod igranja za Dota 2 koji je stekao ogromnu popularnost u zajednici iza igre, toliku da će čak biti napravljena i samostalna igra.

Međutim, kreatori, Drodo Studio, ne dižu ruke od ovog moda igranja već ga konstantno obogaćuju novinama, kao što je sada dodavanje Custom propusnice sa cenom od svega 1$.

Ova propusnica, kako joj i samo ime govori, služi da igrači kastomizuju svoju igru tako dobijaju pozlaćenu boju četa, okvir za svog avatara, kao i mogućnost da glasaju za figuru kojoj je potreban rebalans.

Propusnica će biti dostupna kroz 30 dana od kupovine i tokom njenog trajanja će svakoga dana pružati određeni bonus za pobede igračima.

Developeri su naglasili da će im ovo pomoći da dalje razvijaju u obogaćuju Auto Chess, što je dobro čuti.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top