Vesti

DrDisrespect banovan sa Twitcha i udaljen sa E3 zato što je strimovao iz javnog WC-a

Osim pukog strimovanja igranja različitih multiplejer i singlplejer naslova, na Twitchu se mogu ispratiti i strimovi drugačijeg sadržaja, a kako je brzi internet dostupan gotovo svuda, imamo i strimove sa velikih događaja.

Ovih dana se održava E3 sajam, pa smo tako imali prilike da pratimo gomilu strimera u njihovom obilasku konferencija i mesta na kojima je moguće isprobati razne nove naslove.

Međutim, jedan strimer je otišao predaleko, zbog čega je sada i banovan sa Twitch platforme i dobio je zabranu ulaska na prostorije E3 sajma.

To je DrDisrespect, ekscentrični strimer prepoznatljiv po raznim ispadima besa na svojim strimovima. On je svoj strim ostavio aktivnim i kada je ušao i javni WC i sve je prenosio uživo svojim gledaocima.

Ovo je narušavanje privatnosti drugih lica koja se mogu videti na snimku, među kojima je bilo i dece na pisoarima, što predstavlja kršenje pravila postavljenih od strane Twitch servisa i kažnjava se banom, ali i kršenje zakona SAD-a, gde je zabranjeno snimati ljude u WC-u.

Ne znamo da li je u pitanju nepromišljenost DrDisrespecta ili je prosto hteo da malo “začini” svoj strim, ali ga je svakako snašla kazna koju je zaslužio, a videćemo da li će reagovati i nadležni organi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top