PC

Electronic Arts uklonio sve detalje vezane za budući sadržaj u Anthem

Electronic Arts je kao i za ostale svoje naslove imao u planu da Anthem aktivno obogaćuje novim sadržajem i pričom u mesecima nakon izlaska.

To se nije ostvarilo zbog izuzetno lošeg stanja u kojem se igra nalazi i velikog nezadovoljstva igrača, a kako stvari stoje novog sadržaja neće ni biti u narednih nekoliko meseci.

Na zvaničnom sajtu Electronic Artsa su sada uklonjeni svi detalji vezani za budući sadržaj koji treba i koji je već trebao biti dodat. Anthem je u aprilu trebao dobiti prošireni multiplejer, a tokom maja je u planu bio početak Kataklizme.

To se nije desilo, a studio je tek sada, nakon nešto više od mesec dana tišine, otkrio igračima da ih uskoro očekuje apdejt sa ispravkama.

Logičan je potez Electronic Artsa, jer nemaju nikavih naznaka kada će postojeći problemi biti rešeni, a razočarenje igrača je već prisutno i nadamo se da će developeri odraditi nemoguće i popraviti Anthem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top