PC

Geralt se penzionisao i postao… GPS uređaj?

Legendarni Geralt iz Rivije predstavljla verovatno jednog od najpoznatijih fiktivnih karaktera današnjice, čije smo avanture preko knjiga do video-igara pratili sa velikim uživanjem.

Ta priča je završena i primala je svoj konačni epilog sa The Witcher 3 i njegovim DLC paketima.

Iz CD Projekt red su nagovestili da će se možda nekada i vratiti u svet Witchera, ali je Geraltova saga definitivno završena.

Sada, kada se penzionisao i nema previše posla za njega, Geralt nekako mora da nađe načina da živi od nečega.

Daj šta daš, kažu, pa je tako Geralt postao glas GPS uređaja!

Naime, glumac Dag Kokl, koji je oglasovio Geralta još od prvog Witchera iz 2007, pa sve do poslednje ekspanzije, je sada deo DLC paketa za Euro Truck Simulator 2, i njegov glas će biti jedna od opcija za vaš GPS uređaj.

Daga, odnosno Geralta, možete čuti na snimku ispod, počev od 1:10. Da li biste ga prepoznali da ne znate da je to glumac koji daje glas Geraltu?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top