PC

Google Stadia – cena, podržane igre, datum lansiranja…

Druga decenija 21. veka je na izmaku, polako ulazimo u dvadesete godine ovog stoleća, i budućnost gejminga počinje da poprima nove forme.

Vidimo da se sve manje govori o konzolama nove generacije, a sve više o pretplatničkim i striming servisima kao o nečemu što je “prava” budućnost, i nismo baš sigurni da li nam se tob sviđa ili ne, ali ćemo zadržati mišljenje dok ne vidimo sve detalje.

Google je na GDC ove godine otvoreno pokazao da želi da osvoji svetsko gejming tržište, da ga ne interesuje rat digitalnih prodavnica i platformi, već da želi sve platforme pod svojim krovom i plan im je da to učine uz pomoć Stadia striming servisa.

O svim detaljima koje do sada znamo možete pročitati na ovom linku, ali neke ključne stvari, kao što su cena, igre koje će biti prisutne pri lansiranju, kao i sam datum početka rada, još uvek nisu poznati. Ali, ne zadugo.

Google je rešio da prestigne E3 hajp, i najavi sve bitne informacije već ovog četvrtka, 6. juna, u 18h po našem vremenu.

Kada kažemo sve, mislimo upravo na stvari koje smo nabrojali u naslovu, a to praktično znači sve što je bitno.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top