PC

I zvanično predstavljen Baldur’s Gate 3 na kome radi Larian

Nakon tizera i glasina, Larian Studio je na Google Stadia prezentaciji danas i zvanično predstavio Baldur’s Gate 3, povratak legendarnog serijala RPG igara.

Ovoga puta nam se čini da je glavna tema Mind Flayer invazija, tako barem deluje na osnovu onoga što vidimo na trejleru.

Gejmplej sistem koji će igra koristiti jeste peta edicija D&D pravila. A kako kažu iz Lariana, trudiće se da maksimalno ostanu verodostojni i “čisti” onome što predstavlja Baldu’rs Gate, Forgotten Realms i Dungeons and Dragons, ali će istovremeno ugraditi i sve ono po čemu je Larian poznat, naravno u duhu onoga šta predstavlja svet igre.

Jedva čekamo da saznamo više detalja, a u međuvremenu, uživajte u ovom poprilično mračnom trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top