PC

Jedan od najzabavnijih co-op modova igranja se vraća u Call of Duty: Modern Warfare

Jedan od najboljih pod-serijala u Call of Duty franšizi, Modern Warfare, se ove godine vraća u vidu blagog ributa koji sa sobom donosi sve one elemente koje su fanovi obožavali.

Već smo videli da nas očekuje odlična priča sa više nego poznatom ekipom, a sada saznajemo da se i co-op mod igranja takođe vraća.

Jedan od ljudi koji radi na igri u studiju Infinity Ward je na jednom od E3 panela govorio o samoj igri i šta sve očekuje fanove. Kada je stigao do multiplejera govorio je o važnosti njegove dobre implementacije i pružanja iskustva jednakog za sve igrače.

Tu je stigla i potvrda da će kooperativni mod igranja, zvani Spec-ops, biti dostupan igračima, dok će zombiji izostati zato što nisu realistični deo Call of Duty iskustva, barem u ovom slučaju.

Spec-ops mod igranja je dobio dosta hvale od igrača u prethodnim Modern Warfare delovima i mnoge je obradovala ova objava. Spec-ops u suštini predstavlja splet generalno kratkih, ali zabavnih nivoa, u kojima igrači moraju sarađivati kako bi ispunili određene objektive.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top