PC

Killing Floor 2 je besplatan za igranje tokom vikenda

Ovog vikenda već postoji dosta opcija kada je igranje za “dž” u pitanju, poput igara World War 3 i Insurgency: Sandstorm, a sada se toj ponudi priključuje i Killing Floor 2.

Killing Floor 2 možete igrati besplatno na Steamu do 25. juna, i tokom tog perioda, osim osnovnog sadržaja igre, imate prilike da uživate i u specijalnom letnjem događaju, zvanom Back and Kickin’ Brass.

Ovaj mod igranja donosi dosta noviteta u Killing Floor 2, poput novog moda igranja, nove mape, kao i gomilu novog oružja, skinova i ostalih dodataka, koje možete videti u videu ispod.

Ovaj događaj će stvarno dodatno zakuvati stvari tokom besplatnog vikenda igranja, a ako vam se igra svidi možete je ugrabiti za svega 9 evra na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top