PC

Kreatori Yooka-Laylee uskoro otkrivaju novu igru

Duhovni naslednik Banjo-Kazooie serijala, Yooka Laylee, je nakon rekordne Kickstarter kampanje i pojavljivanja 2017. godine oduševio mnoge igrače sa simpatičnim gejmplejom i animacijama.

Od izlaska igre pa sve do sada, studio Playtonic Games je mahom bio tih i nikakve vesti o novim projektima se nisu pojavljivale.

Studio je na Twitter profilu objavio video u kojem prikazuje gomilu pitanja od strane fanova u vezi novog naslova na kojem potencijalno rade.

Izgleda da je stvarno u pripremi nova igra i ona će veoma uskoro biti predstavljena fanovima. Nije poznato o kojem se naslovu radi, da li je reč o Yooka-Laylee 2 ili o nečemu potpuno novom.

Sreća pa nećemo morati dugo da čekamo, jer će igra biti predstavljena već danas, 7. juna.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top