PC

Legendarni Romero donosi mafijašku strategiju Empire of Sin

Čuveni dizajner igara Džon Romero, koji se 90-ih godina prošlog veka proslavio sa kultnim pucačinama kao što su Doom, Quake i Wolfenstein, nam sada donosi nešto potpuno novo.

Ono što nam je nagovešteno krajem maja, sada nam je i zvanično predstavljeno – Romero i Paradox su udružili snage na kreiranju nove igre, spoja za koji nismo ni znali da želimo – strateške igre smeštene u vreme mafijaških obračuna 20-ih godina 20. veka, kada je prohibicija bila na snazi u SAD, odnosno u ovom slučaju u Čikagu, gde se priča igre odigrava.

Nije baš najjasnije kako će igra izgledati, trejler nam je pokazao nekoliko elemenata, od borbe iz ptičje perspektive, preko strateške mape grada, ali je za sada sve ostalo na tome, tako da ćemo morati da sačekamo neko dublje prikazivanje gejmplej karakterisika pre nego što saznamo o čemu se tačno radi.

Na osnovu skrinšotova sa sajta, jasno je da će igra imati elemente taktičke potezne borbe na ulicama gradova, nešto poput Xcom ili Commandos igara, ali ne znamo da li će to biti i jedini element igre, ili će postojati i viši slojevi strategije na nivou klasičnih grand strategija.

Igra stiže naredne godine, za PC, Mac, Switch, Xbox One i PlayStation 4

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top