PC

Marvel’s Avengers stiže sledeće godine, bez Loot kutija!

Nakon skoro dve i po godine tišine, Square Enix je konačno na noćašnjoj E3 2019 prezentaciji prikazao kako izgleda Project Avengers igra, koja sada jednostavno osi ime Marvel’s Avengers.

Zapravo, sama igra nije prikazana, već A-Day trejler, u kome se upoznajemo sa našim protagonistima, a koji možete pogledati ispod.

Što se tiče samog gejmpleja, igra se može igrati ili singlplejer ili za do četiri igrača u co-op, a dolazi na praktično sve platforme, PS4, Xbox One, PC i Stadia.

Priča igre počinje na A-dan, kada Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow i Thor otkrivaju nove prostorije Avengera u San Francisku, ali umesto proslave, nastaje katastrofa zbog masivne nesreće. Zbog ovoga svi krive naše heroje i oni se povlače i neće ih biti skoro pet godina, i tu kreće igra.

To je trenutno sve što znamo, kao i informaciju da će igra imati veliku podršku i u godinama nakon izlaska, i da će svii super heroji i regioni biti dodati besplatno svim vlasnicima igre, kao i da neće imati p2w i Loot kutije. Zaista lepa obećanja.

Datum izlaska je 15. maj 2020. godine, a da je u pitanju zaista veliki projekat, govori nam i činjenica da čak četiri studija zajednički rade na njemu,

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top