PC

Minecraft Story Mode će uskoro biti zauvek uklonjen iz prodavnica

Gašenje studija Telltale nije dovelo samo do toga da igre na kojima su naporno radili neće ugledati svetlost dana, već sada i mnogi postojeći naslovi odlaze iz prodavnica i više nikada neće moći da se kupe.

Mnogi naslovi ovog studija, poput Wolf Among Us i Batman, su već sklonjeni iz prodaje, a 25. juna ista sudbina čeka i Minecraft Story Mode.

Ova zanimljiva igra nastala na istoimenom planetarno popularnom hitu će biti u potpunosti uklonjena iz prodaje, dok će ostati u vlasništvu onih koji je budu preuzeli pre njenog uklanjanja.

Objava o uklanjanju igre dolazi putem zvaničnog Minecraft sajta, na kojem je preporučeno da se preuzmu sve epizode ovog serijala za uređaje na koje su ih ugrači kupili, jer nakon 25. juna to neće biti moguće.

Zanimljivo je videti da i samo studio iz  Minecraft odustaje od igre, jer sa druge strane imamo 2K Games koji se bori da povrati Tales from the Borderlands u prodaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top