PC

Nova ekspanzija za Sims 4 nas vodi na tropsko ostrvo puno sirena, delfina i u centru – probuđeni vulkan!

Poslednja prezentacija koju smo imali prilike da gledamo večeras, u okviru EA Play 2019, bila je onda koja se tiče jedne od verovatno najpopularnijih “kežual” igara na svetu, čuvenih Simsa, odnosno četvrte inkarnacije ove igre.

The Sims 4 su nedavno bili besplatni na nekoliko dana za trajno zadržavanje, što je bio prvi trag da nam stiže najava nove ekspanzije, i evo je sada ovde.

Dolazi već 21. juna, taman na prvi dan leta, u skladu sa tematikom ekspanzije. On se zove Island Living i donosi nam upravo to – ostrvski život. Lokacija je usamljeno tropsko ostrvo koje po svemu jako podseća na Havaje.

Na njemu vidimo omladinu kako se vozi jahtama, uživa na plaži, na tropskim barovima, diskotekama, mesečinama na obali mora…

Kroz igru ćemo se upoznati sa lokalnom florom i faunom, tradicijom i običajima, kulturom i stilom života lokalnih stanovnika, mističnim legendama i stvorenjima, družiti se sa delfinima i sirenama, ali se i paziti od aktivnog vulkana koji može da proradi svakog časa.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top