PC

Nova Saints Row igra će biti otkrivena na E3 sajmu

Izgleda da kratki tizer prošlog meseca nije bio samo neslana šala developera iz Deep Silvera, već se stvarno sprema nešto sa Saints Row etiketom.

Sada je na zvaničnom profilu igre otkriveno novi tizer sa tekstom koji upućuje na to da ovog vikenda super etički fanovi mogu očekivati neku spektakularnu objavu.

Tizer dolazi i u vidu GIF-a u kojem se pojavljuje tekst Praise GENKI. Za slučaj da ste zaboravili, Genki je naziv jedne mačke, koja u ovom serijalu ima ulogu naučnika-zlikovca.

Profesor Genki se pojavljivao u trećem i četvtom delu Saints Row, kao i u Gat out of Hell, tako da ga svakako možemo očekivati i u novom delu kada bude otkriven.

THQ Nordic(vlasnik studija Deep Silver) prosto puca sa objavama ovih dana i, kako se čini, objaviće još veći broj igara, pored nove Darksiders igre i Destroy All Humans rimejka.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top