PC

Pogledajte kakva vas priča očekuje u Iceborne ekspanziji za MH: World

Monster Hunter World se pokazao kao izuzetno uspešan naslov za kompaniju Capcom, zbog koje stoji na samom vrhu najprodavanijih igara ovog izdavača.

Ova kompanija je već poznata po praksi obogaćivanja svojih naslova novim sadržajem, kojeg će zasluženo dobiti i Monster Hunter World.

Iceborn ekspanzija je već od ranije otkrivena i igrače je oduševila činjenica da će ona biti velika kao i sama igra. Naravno, potrebno je da postoji zanimljivi sadržaj na tim ogromnim ledenim prostranstvima i zbog toga je sada otkriveno kakvu priču možemo očekivati.

U trejleru možemo videti mnoge opasnosti koje vrebaju na snegom okovanom krajoliku u vidu ogromnih čudovišta, ali i ledenih zamki kojim ima na gotovo svakom koraku. Takođe, u trejleru vidimo i dosta novih stvari koje će olakšati lov, kao i neka nova lica.

Ekspanzija izlazi u septembru za konzole, a tokom zime će se pojaviti i za PC. Do tada, uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top