PC

Procurela nova Watch Dogs igra u kojoj igrate kao… ko god želite?

Svega nedelju dana pred početak E3 sajma, sajt Amazon je greškom otkrio najnoviji naslov koji će doći iz studija Ubisoft i koji je smešten u Watch Dogs serijalu.

Igra nosi naziv Watch Dogs Legion i prema opisu na Amazon stranici(koja je sada uklonjena), saznalo se da je reč o izuzetno ambicioznom naslovu u kojem ćemo moći da igramo kao bilo koji NPC. To je moguće zahvaljujući naprednim gejmplej sistemima koji će automatski generisati zvuk govora, animacije i karakterne osobine.

Gotovo svaki leak koji se pojavi na Amazon sajtu se ispostavi kao tačan, a postojanje Watch Dogs Legion je dodatno potvrdio i sam Džejson Šrier, koji je već poznat po otkrivanju raznih detalja o novim igrama pre vremena.

On je dodatno potvrdio da će se igra odvijati u Londonu, što je još ranije procurelo. Isto tako je otkriveno da je sistem koji omogućava igranje kao NPC izuzetno ambiciozan i da je već doveo do par internih odlaganja.

Možda da nas u Watch Dogs Legion očekuje neki Fight Club vajb, gde ćemo pored glavnog lika moći da obavljamo zadatke kao neko ko se nalazi na znatno nižem stupnju hijerarhije.

Naravno, čekamo da Ubisoft to i zvanično potvrdi, ali ovo već sada zvuči sjajno i jasno je što se kompanija trudila da toliko dugo sakrije detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top