PC

Procurelo je kako će izgledati standard edicija igre Cyberpunk 2077

Složićete se da je najveći broj fanova na E3 sajmu očekuje da vidi nešto novo vezano za Cyberpunk 2077, najnoviju igru studija CD Projekt Reda.

Ova igra je prošle godine bila zvezda sajma, a vrlo je moguće da će tako biti i sada, pošto je već obećano da ćemo videti novi prikaz gejmpleja koji se razlikuje od prošlogodišnjeg.

Dok to čekamo, na internetu se pojavila fotografija koja otkriva kako će izgledati standard edicija igre, kada se ona bude našla u prodaji, kao i brojne dodatke za ostala izdanja.

Na slici otkrivenoj na Discordu možemo videti kako će izgledati box art i da se “V” nalazi na njemu. Vidi se i da je CDPR pripremio i dosta lepih bonusa za kupce u vidu postera, mapi, priručnika i umetnina.

Koliko god to želeli, ovo ne potvrđuje da će igra izaći baš ove godine, već je dosta realističnija pretpostavka početak naredne. Naravno, to sve ostaje da vidimo na E3 konferenciji kada ćemo videti i novi demo i saznati gomilu novih detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top