PC

Prvi pogled na gejmplej u Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Ova godina je izgleda godina neostvarenih nastavaka kultnih RPG klasika, nedavno nam je predstavljen Baldur’s Gate 3, a ranije u martu ove godine, RPG fanovi širom sveta su oduševljeno klicali od radosti kada je Paradox otkrio da nas očekuje nastavak jedne od najboljih igara o vampirima svih vremena, RPG remek-dela Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

Večeras smo na PC Gaming šou u okviru E3 2019 imali prilike po prvi put da vidimo trejler koji nam pokazuje gejmplej elemente, iako istina sve u talasima i iseckano. Takođe, na bini je voditelj Day9 imao prilike da popriča sa ni manje ni više nego Brajanom Micodom, čovekom koji je najzaslužniji za prvu igru i koji vodi tim na drugoj igri.

Developeri su obećali da će Bloodlines 2 biti podjednako kvalitetno narativno delo kao i “kec”, uz neke nove mehanike koje će produbiti iskustvo toga šta znači biti vampir. Jedna od mehanika koju su pomenuli jeste da će krv žrtava “odzvanjati emocijama” osobe čiju ste krv popili, jer Vampiri ne mogu na normalan način da iskuse emocije. U zavisnosti od toga kakav “resonance” krv ima, dobijaćete raznolike buffove, a ukoliko pijate krv sa uvek sličnim tipom rezonance, dobijaćete moćnije bafove.

Gejmplej trejler možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top